Open Dag

bezoek onze school!

Speciaal voor leerlingen van groep 8:
op zaterdag 16 januari 2021 van 10.00 tot 11.30 uur of van 12.00 tot 13.30 uur is de Open Dag aan de Van Stolkweg 35.

Kom het VCL ontdekken! Onze leerlingen geven je een rondleiding en je kunt minilesjes volgen. Je kunt kiezen uit:

• ochtendprogramma van 10.00 tot 11.30 uur
  • middagprogramma van 12.00 uur tot 13.30 uur
Als je met je basisschool al bij ons op bezoek bent geweest, is het zeker de moeite waard om nog een keer te komen. De minilesjes zullen anders zijn. Je kunt alleen aan onze Open Dag deelnemen, als je je van te voren aanmeldt. Je ouders kunnen je hier opgeven voor het ochtend- of middagprogramma.

Leerlingen van groep 7:
Zit je in groep 7? Later in het schooljaar (mei/juni) komt er de mogelijkheid kennis te maken met het VCL. Houd onze website in de gaten.

Ronde tafel gesprek voor ouders op 16 januari (digitaal):
In verband met de coronamaatregelen kunnen we, tot onze spijt, geen ouders op school ontvangen. Op hetzelfde moment dat uw zoon/dochter de sfeer kan ervaren op het VCL, willen wij u de sfeer digitaal laten proeven: voor belangstellende ouders organiseren wij een webinar, waarin u informatie krijgt over het VCL en vragen kunt stellen. Nadere informatie over het webinar volgt later.

Informatieavond

Woensdag 27 januari 2021 van 19.30 uur tot 21.30 online

In verband met de huidige maatregelen rondom afstand houden van elkaar en groepsgrootte, kunnen we, tot onze spijt, geen informatieavond op school houden. Wel kunt u op woensdag 27 januari om 19.30 uur deelnemen aan een digitale informatieavond. We vertellen u dan over de brugklas, de begeleiding in de brugklas, ons gymnasium, ICT en ons V-uren project. Het precieze programma maken wij begin januari bekend