OPEN DAG

ZATERDAG 22 JANUARI 2022 VAN 10.00 TOT 11.45 UUR

OF VAN 12.00 TOT 13.45 UUR

Leerlingen van groep 8
Volg online de rondleiding door onze leerlingen en bezoek je eerste lessen op het VCL. Je kunt kiezen of je wilt deelnemen aan het ochtend- of middagprogramma:

ochtendprogramma van 10.00 uur tot 11.45 uur (VOL)
middagprogramma van 12.00 uur tot 13.45 uur (VOL)

We vinden het heel leuk dat er zoveel leerlingen belangstelling hebben voor onze open dag. De groepen zitten daardoor helemaal vol en het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, kijken we wat de mogelijkheden zijn om groep 8-leerlingen fysiek op school te ontvangen. Houd onze website in de gaten.

Leerlingen van groep 7
Zit je in groep 7? Nog even geduld! Later in het schooljaar komt er nog een mogelijkheid om kennis te maken met het VCL. Nadere informatie volgt.

Ouders
Natuurlijk zijn ook ouders van harte welkom tijdens de Open Dag. Als de achtstegroepers een rondleiding krijgen, kunnen ouders op 22 januari deelnemen aan een digitaal rondetafelgesprek met de schoolleiding, een mentor, leerlingen en een ouder, die ook lid is van het bestuur. De school zal dan alle vragen beantwoorden en vertellen wat ouders kunnen verwachten als hun kind op het VCL zit.